Het weer
23 februari 2025 - Paleochora, Griekenland
Hallo Allemaal,
Was het afgelopen zondag en maandag heerlijk bijna zomers weer. Ik ben maandag in een t shirtje op de fiets naar Paleo gegaan, weer met een zieke kat. Dinsdag was het compleet winter. Met het dieptepunt gisteren. De koudste dag van deze hele winter. 10 graden. Maar vanaf vanaf vandaag gaat de temperatuur weer omhoog. Dus er is ook niet veel gebeurd. Maandag naar de dierenarts, vandaag moet snor (zo heet de kat nu) een pil hebben en deze week krijg ik een berichtje wanneer ik weer met hem moet komen. Zijn bek is erg ontstoken en zijn tanden moeten getrokken. Ik was trouwens vrijdag voor het laatst bij de tandarts. Ik heb nu een hele mooie tand. Daar hoef ik me niet meer over te schamen. Ik ben in totaal 11 keer geweest.
Betty vermaakt zich prima, de kou deert haar niet. Het is ook alleen de temperatuur die heel laag is. De zon schijnt vollop en het heeft niet geregend. Maar het waait ontzettend. Het dak van de campingrestarant keuken, is nu eindelijk helemaal kapot gewaaid. Toevallig was Zoe op de camping en ik heb haar er attend op gemaakt. Ze schrok en heeft er foto's van gemaakt. Het dak is van de week meteen gerepareerd. Dat houd in dat er een nieuw stuk plastic overheen is gespannen en vast getimmerd. Hier en daar wappert het nog, dus zal het snel wel weer helemaal kapot waaien. Herstellen doen ze hier minimaal, en zeker niet efficient.
Dit binnen zitten doet me niet goed. Ik maak me erg druk over mijn huisje, waar nog steeds niets mee is gebeurd. Ik kan er nog maar moeilijk tegen, en raak er vaak helemaal overstuur van. Ik heb dan ook verder niets gezelligs te vertellen, sorry voor deze week. Ik hoop volgende week weer leuke dingen te vertellen. Zaterdag is het carnaval, en maandag daarop is er weer vliegerfeest. Dus daar kijk ik weer naar uit. Fijne week allemaal

Leuk toch om elke keer weer mee te mogen genieten met je avontuur. Fijn dat je nu klaar bent bij de tandarts. Dat waren best veel bezoekjes. Hier in Nederland hebben we afgelopen vrijdag de eerste keer een heerlijke temperatuur gehad. Laat voor mij het voorjaar maar komen.
11 Bezoekjes aan de tandarts is wel erg veel. Dure kroon hoor!!
Temperaturen hier inmiddels weer onder de dubbele cijfers - 8 gr. nu.
Vrijdag even kunnen genieten van 17 graden, was gewoon warm hahahaha.
Groetjes
Nel
Altijd weer leuk om je verhaaltjes te lezen.
Als je terug bent zou ik overwegen om hier een kattenopvang/ pension te starten. Je hebt inmiddels zoveel ervaring …. Moet lukken… ik wil wel helpen 😀😀
Niet elke week is druk en verloopt zoals jij dat wilt. Jammer dan…even terug kijken op wat jij allemaal al wel gedaan hebt en hebt kunnen doen/betekenen…ben jij zo weer vol energie. Niet te streng zijn voor jezelf.
Fijn dat de tandarts nu achter de rug is. Die katten hebben maar geluk met jou! Leuk jou beleving aldaar te lezen.
Gr