Luus is weer Thuus
18 april 2025 - Nijverdal, Nederland
Hoi allemaal, Ik stuur maar meteen het volgende verhaaltje tevens de laatste er maar meteen achter aan. Want het is Jorrit gelukt mjn laptop aan de gang te krijgen. Ik heb een goede reis gehad op Novo Mesto na. Totaal 3335 km gereden en 308 km gevaren. Het was mooi om van hoog zomer terug te reizen naar einde winter. qua temperatuur en vooral de natuur.. Bloeide in Griekenland de Stokrozen en de Lupinen, en in Oostenrijk waren er veel krokussen, anemonen en de bomen al wat groen. Hoe verder we kwmane hoe kaler de bomen. Ook de Grieks Orthodoxen kerkjes veranderde in Moskee@en en daarna naar de Oostenrijkse Katholieke kerkjes. Het was een mooie reis, snel gegaan en toch maar 300 km per dag.. Betty is blij dat ze weer thuis is. In kassel had ze een heimwee momentje naar de zee. we stonden aan de Fulda rivier en mevrouw wist toch te ontsnappen eb hup het water in. Het lukte me niet haar te vangen, en heb haar maar gelaten. Maar toen het begon te regenen stond ze te blaffen, help ik word nat laat me erin. Ik snap dat beest soms niet. Beer is ook blij dat hij thuis is, en heeft al heel wat muizn gevangen. En volgens zijn tracker legt hij wel 3.5 km af in de nacht. Ik vond het fijn dat jullie mijn verhaaltjes lazen, en vaak een reactie plaatsten. Maar nu blijf ik even thuis, en hoop dat mijn huisje met mijn verjaardag af is. Meer wensen heb ik niet. 1 juni ga ik mijn verjaardag vieren. Wie van jullie zin heeft is van harte welkom. Tunnelweg 4a Haarle. Huisje 21. P.S aan de overkant is een camperplaats "de bosweide" reserveren is aan te raden. Ik hoop jullie op een volgende reis weer met me mee lezen en wens iedereen een mooie zomer. Ik ga nog proberen de foto's te plaatsen maar de mobiel ligt thuis en ik weet niet of ik ze van tekst kan voorzien maar dat zien we wel. Tot kijk en heel erg bedankt voor het meelezen.

Wat een mooi en gezellig verslag heb je weer gemaakt, ik heb er van genoten, dank je wel.
Bedankt dat ik mee mocht reizen :-)
Groetjes
Nel