Verjaardag

21 mei 2025 - Hellendoorn, Nederland

Hoi allemaal , schrik niet ik ben niet weer op reis. Al zou ik er wel zin in hebben, want ik ben behoorlijk uitgeput im mijn huisje af te krijgen. Nee het gaat over mijn verjaardag. Het is een grote en ik heb jullie allemaal uitgenodigd. Maar hoe weet ik nu hoeveel taarten ik moet kopen, of bbq. Ik ben gek op verrassingen, maar het zou toch heel handig zijn als ik zou weten hoeveel mensen er komen.  Kom je koffie/thee met taart doen of grieks bbq en. . Laat me toch maar even weten hoe. En of wat. Ik ben de hele dag jarig en het is de laarste verjaardag die ik vier. Het zijn ziveel kaarsjes die passen niet meer op een taart. Dus nog een keer knallen met een grieks mama mia feest. Ik hoop dat er veel van jullie komen. Stuur 👍 of 👎 dan kan ik de boel organiseren. Bedankt en ik hoop tot gauw

Van reisblog naar fotoboek
reisdrukker.nl

1. Karen Voorveld:
    21 mei 2025
    Hoi Lucia, ik ben helaas verhinderd, maar wens je een groots feest en nog vele jaren in goede gezondheid !
    Groetjes Karen
  2. Naomi Stolwijk:
    👍👍👍👍Wij komen met zijn 4 tjes 🎶💖
  3. Nel Molenaar:
    21 mei 2025
    Helaas, ik kan niet komen. We zijn dan druk met de verhuizing van mijn moeder.
    We wensen je een knallend mooie en gezellige verjaardag.
  4. Jan Stolwijk:
    👍 Ik kom koffie drinken.
  5. Cor:
    21 mei 2025
    👎 ik kom niet, maar ik wens je wel een hele fijne en gezellige dag.
  6. Yvonne:
    22 mei 2025
    Ik weet niet wanneer je jarig bent?
  7. Lucia amende:
    22 mei 2025
    1 juni. Eigenlijk 2 juni maar dat is maandag. Vandaar 1 juni Tunnelweg 4a chalet 21. Ik hoop dat je kunt groetjes
  8. Ingrid:
    22 mei 2025
    Ik kom voor een kop koffie en een taartje
  9. Yvonne:
    24 mei 2025
    Helaas, ik ga 29 mei naar Lesbos, ook leuk natuurlijk. Maar vast een fijne verjaardag
  10. Jan Stolwijk:
    25 mei 2025
    Oh, ik ging ervan uit dat je jouw verjaardag op 2 juni zou vieren. Zondag viert mijn zus haar verjaardag dus kom ik niet koffiedrinken.